Moja vízia

14. marca 2016, koing, Nezaradené

 

Vážení pani politici,

zbavte sa konečne skostnatelých ľavicovo – pravicovo – konzervatívno – liberálno orientovaných straníckych členení, vzájomnej neznášanlivosti, osobných animozit, politikárčenia a všetkých prejavov extrémizmu a populizmu v našej politike.

Posuňte sa do politického stredu – vytvorte jednotnú veľkú „ultrastredovú “ koalíciu všetkých strán v parlamente, ktorá bude zastupovať nás všetkých.

Jedine takáto „vševoličská“ koalícia môže zabezpečiť fungovanie štátu do budúcnosti, pretože všetci preberú plnú politickú, spoločenskú, morálnu a kolektívnu zodpovednosť za Slovensko. Čakajú nás ťažké časy a politika nás nemôže rozdeľovať ale spájať.

Nebudú sa už vykrúcať a kľučkovať- budú sa spoločne kontrolovať a vzájomne rešpektovať a spolupracovať v prospech svojich voličov – občanov Slovenska.

Základom by bolo memorandum o porozumení a spolupráci a základný 8- bodový program hlavných priorít jednotlivých strán a štátu, doplnený neskôr podrobným programovým vyhlásením takejto veľkej koalície vedenej známym heslom :

Všetci za jedného, jeden za všetkých.

P.S. Nebude to zlepenec, ale tvrdý monolit, ktorý vydrží celé 4 roky a zabezpečí
politickú stabilitu a kontinuitu – tak potrebnú v dnešných hektických časoch.

To je moja vízia.